Cut Resistant Glove Gauge Safety Working EN388 Kaca Microfiber Gray HPPE Liner Dengan Black Nitrile Glove

Fungsi: Anti-slip, Anti-cut
Panggonan Asal: Jiangsu, China
Jeneng merek: Sonice
Nomer Model: FQG112705
Warna: Grey
Ukuran : S-XXL
Bahan: Polyester / Nitrile / TPR
Tipe: Cut 5 sarung tangan
Fitur: Impact Resistant/Anti-cutting
Aplikasi: Ladang Minyak, Industri Otomotif, Pengerjaan Kayu, Transportasi


Detail produk

Kekuwatan pabrik

Packaging lan pangiriman

Nduwe pirang-pirang sertifikat

Pujian pelanggan

Deskripsi Produk

jeneng produk 13 Gauge Gray HPPE Liner karo Black Nitrile Safety Working Cut Tahan Sarung Tangan
Gaya No. SONICE3376
Merk Apik banget
Ukuran S - XXL
werna-werna abu-abu
Bahan Poliester / Nitrile
Fitur 1: Nitrile dilapisi menehi kekuatan maksimum lan kekiatan.
2: Rajut mburi nyedhiyakake keluwesan.
3: HPPE liner kanggo Cut resistance.
MOQ 6000 Pasangan
Packing 1 Pasangan/Opp, 120 Pasangan/CTN
Ukuran Karton 58*28*40CM
Layanan OEM / ODM welcome
wektu pangiriman 20--30 Dina

Pilihan ekonomi kanggo pangayoman ngalangi marang ngethok lan abrasions.Sawit poliuretan lan lapisan driji nyedhiyakake genggeman sing kuat lan tahan lama ing aplikasi sing teles lan garing.Bahan fleksibel tetep breathable lan tanpa serat.Laundry-aman lan gampang kanggo ngresiki, karo ora mundhut ing resistance Cut.
● Cut lan abrasion tahan.
● Lapisan poliuretan kanggo genggeman udan lan garing maksimal.
● Breathable lan lint-free.
● Gampang kanggo ngresiki.
Aplikasi sarung tangan
● Konstruksi
● Bahan Bangunan
● Panggunaan Alat Umum
● Karya njaba
● Industri Kaca

Gambar Detail

4 223_02 223_03


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Sarung Tangan Mekanik 11

    Sarung Tangan Mekanik 8

    9. Sarung Tangan Kerja Mekanik

    Sarung Tangan Mekanik 10

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita