Produksi profesional sarung tangan safety

  • gognstup1

Babagan awake dhewe.

Apik banget

Lianyungang Sonice Industry Co., Ltd. minangka pabrikan sarung tangan Safety, kalebu sarung tangan Mekanik, sarung tangan Impact, sarung tangan tahan potong, sarung tangan Olahraga lan sarung tangan Taman.Amarga nambah panjaluk pelanggan, kita wis ngembangake macem-macem produk kalebu sandhangan Safety, helm Safety, sepatu Safety.

Madeg ing 2008, Industri Sonice wis nggawe sarung tangan Safety luwih saka 15 taun.Kita duwe 300+ buruh saiki, umume wis kerja kanggo kita luwih saka 10 taun, sing nggawe rega kompetitif, pangiriman cepet, Kualitas paling apik.

PRODUK

Sarung tangan safety

  • Produk Unggulan
  • Tekane Anyar
  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube