Babagan awake dhewe

gognstup1

Profil Perusahaan

Lianyungang Sonice Industry Co., Ltd. minangka pabrikan sarung tangan Safety, kalebuSarung tangan mekanik, sarung tangan Impact, sarung tangan tahan Cut, sarung tangan Olahraga lan sarung tangan Taman.Amarga nambah panjaluk pelanggan, kita wis ngembangake macem-macem produk kalebu sandhangan Safety, helm Safety, sepatu Safety.

Tim R&D kita dumadi saka ahli industri sing biyen kerja ing institusi profesional sing misuwur ing China. 10 taun saka pengalaman ing industri lan duwe pengalaman sugih ing desain kinerja produk, desain linuwih, desain adaptasi lingkungan lan kontrol kualitas, etc amous gelombang mikro.

Mapan ing 2008, Industri Sonice wis nggawe sarung tangan Safety luwih saka 15 taun.Kita duwe 300+ buruh saiki, paling mau wis digunakake kanggo kita luwih saka 10 taun, sing nggawe kita Rega Kompetitif, Pangiriman Cepet, Kualitas paling apik.Saben produk sing diwenehake dening SONICE bakal dipriksa kaping papat sadurunge dikirim.Kita bakal mriksa bahan mentah nalika teka, nganakake pemeriksaan kaping pindho produk setengah rampung ing jalur produksi, banjur mriksa produksi rampung sadurunge kemasan, lan pungkasane kita bakal nganakake pemeriksaan acak saka produksi sing dikemas.

Sawise pirang-pirang taun terus-terusan lan usaha, saiki kita kerja sama karo luwih saka 1,000+ pelanggan ing Eropa, Amerika Utara, Amerika Selatan, Asia, pasar Timur Tengah, lan jumlah kasebut saya tambah akeh.Pelanggan utama kita teka saka Amerika, Kanada, Brazil, Chili, Italia, Denmark, Jerman, Austria, Spanyol, Afrika Kidul, Tunisia, Malaysia, Sri Lanka, Korea Selatan, UAE, Arab Saudi, Rusia, Australia etc.

beaver-academy-fitur-kelas-4

Industri Sonice mesthi negesake telu dhisik.

Pelanggan pisanan.

Kualitas pisanan.

Price pisanan.

Brands kita wis diprodhuksi

img8
img7
img6
img4
img5
img3
img2
img1

Ing Sonice Industries, kita bangga karo layanan lan pengalaman.Tim profesional kita bakal mbantu sampeyan nemtokake endi saka macem-macem produk sing paling cocog karo kabutuhan lan menehi solusi sing optimal.

liucheng

Looking nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan kanggo sukses umum.