Kaluwihan saka sarung tangan sepeda SONICE

Sarung tangan sepeda, SONICE peduli babagan safety tangan kanthi sepenuh ati, SONICE nduweni wujud telung dimensi sing keren, genggeman sing nyaman, lan perlindungan ganda.

1. Tetep anget lan adhem
Njaga suhu tangan minangka tugas utama sarung tangan, utamane kanggo wilayah lintang tengah lan dhuwur ing ngendi sepedaan populer.Ngadhepi suhu kadhemen sing abot ing stasiun alpine, supaya ora kontak langsung karo udhara nganggo tangan, utawa supaya ora ilang panas ing awak, ditularake menyang kadhemen. dadi salah sawijining piranti sing ora bisa dipisahake.

Senajan tangan kita dexterous, bobot otot sing relatif cilik dibandhingake karo bagean liyane, lan padha terisolasi dening sarung tangan, kang bisa nyegah angin, nolak suhu kurang, ngurangi cooling evaporative, nyuda kasempatan saka frostbite ing tangan, lan malah nyegah hypothermia. .

Kaluwihan saka Sarung Tangan Sepeda SONICE

2. Comfort cushioning
Nyepep ora mung ngidak sikilmu.Kita terus-terusan meksa tangan nalika nunggang.Mung nalika kita bisa entuk kenyamanan sajrone jam nunggang, kita bisa seneng banget nalika nunggang.
Nalika ngadhepi medan kasar ing macem-macem bagean, sarung tangan nduweni peran bantalan.Latihan sing berlebihan bisa nyebabake tekanan ing jaringan alus, sing banjur ngompres saraf ing tangan, nyebabake sindrom carpal tunnel umum.

3. Genggeman kuwat
Sawetara sarung tangan sepedha bakal nggunakake kombinasi bahan lan bahan karet kanggo ngidini para penunggang lan atlit entuk genggeman sing luwih apik nalika nunggang, lan nambah penanganan sepedha.Kanggo Gunung sing nelukake Offroad Kanggo Bikers, pentinge sarung tangan cilik ora bisa disepelekake.

4. pangayoman pain
Nalika ngadhepi kahanan darurat, utawa malah kacilakan mobil apes, reaksi normal awak manungsa asring nggunakake tangan kanggo ndhukung lan mblokir bebaya njaba;Nanging, tangan bener salah siji bagéan paling angel ing awak manungsa kanggo waras.Akeh ora nyaman, lan mulane pengendara sepeda tansah bersenjata lengkap lan aja lali nganggo sarung tangan kanggo nyuda tingkat cedera.

5. Gampang kanggo ngilangke
Para cyclists wis samesthine kanggo bisa hard ing pedal kanggo dangu, lan iku mesthi bakal kringet kathah lan sok-sok irung runny.Ing wektu iki, ora mung mbuwang wektu kanggo ngusap nganggo sandhangan utawa tisu toilet, nanging uga ora apik kanggo para penunggang.Trep, akeh wong bakal milih nggunakake mburi sarung tangan kanggo ngilangke kringet lan irung ing pasuryan.


Wektu kirim: Feb-01-2023