Kepiye cara nggunakake sarung tangan sing tahan potong?

Peranan sarung tangan tahan potong ing produksi lan urip katon jelas, lan luwih penting kanggo nyandhang sarung tangan tahan potong kanthi bener.Dadi, apa gunane sarung tangan sing tahan potong?Ayo SONICE ngajak sampeyan ngerteni bebarengan!

Cara nggunakake sarung tangan sing tahan potong
Cara nggunakake sarung tangan tahan potong1

Kepiye cara nggunakake sarung tangan sing tahan potong?
1. Pilih sarung tangan tahan potong sing cocog kanggo papan kerja sing beda-beda.Ukuran sarung tangan kudu pas.Yen sarung tangan banget nyenyet, sirkulasi getih bakal diwatesi, lan bakal gampang nyebabake kesel lan rasa ora nyaman;yen padha banget ngeculke, padha bakal inflexible lan gampang ambruk.

2. Sarung tangan tahan potong sing dipilih kudu duwe efek protèktif sing cukup.Ing lingkungan ing ngendi sarung tangan tahan potong kawat baja kudu digunakake, sarung tangan tahan potong benang sintetis ora bisa digunakake.Kanggo njamin fungsi protèktif, sarung tangan kudu diganti kanthi rutin.Yen wektu panggunaan ngluwihi, ana risiko ciloko ing tangan utawa kulit.

3. Pay manungsa waé kanggo kesempatan nggunakake sarung tangan Cut-tahan.Yen sepasang sarung tangan digunakake ing macem-macem papan, umur layanan sarung tangan bisa uga suda.

4. Ora disaranake nggunakake sarung tangan tahan potong nalika ndandani kembang lan tanduran eri.Amarga sarung tangan sing tahan dipotong digawe saka kabel baja, bakal ana akeh bolongan cilik sing padhet sing ngidini kembang bisa ngliwati.Nalika ndandani kembang lan tanduran, sampeyan kudu nggunakake sarung tangan sing bener supaya ora cilaka.

5. sarung tangan Cut-tahan dirancang kanggo safety industri long-term wong.Ing panggunaan jangka panjang, bolongan cilik bisa katon ing sarung tangan sawise kontak terus karo piso sing cetha.Yen bolongan ing sarung tangan ngluwihi 1 sentimeter persegi, sarung tangan kudu didandani utawa diganti.

6. Nalika nyopot sarung tangan, sampeyan kudu menehi perhatian marang cara sing bener kanggo nyegah bahan-bahan sing mbebayani sing kontaminasi ing sarung tangan sing tahan potong saka ndemek kulit lan sandhangan, nyebabake polusi sekunder.

7. Pay manungsa waé kanggo safety sak nggunakake, lan ora uncalan adoh sarung tangan terkontaminasi ing bakal supaya ora gawe piala kanggo wong liya.Sijine sarung tangan sing ora dienggo ing papan sing aman.


Wektu kirim: Jan-20-2023