Pabrik Murah Grosir Men Outdoor Tactical Equipment Olahraga Sarung Tangan Taktis Pertempuran Setengah Jari

Panggonan Asal: Jiangsu, China
Jeneng merek: Sonice
Warna: Black Sandy Olive
Ukuran : ML XL
Bahan: Polyester / Kulit Sintetis / TPR
Tipe: Impact/Sportsgloves
Fitur: Impact / Slip Tahan
Aplikasi: Olahraga ruangan, gelut, hiking, shooting, mburu, taktik


Detail produk

Kekuwatan pabrik

Packaging lan pangiriman

Nduwe pirang-pirang sertifikat

Pujian pelanggan

Deskripsi Produk

jeneng produk Pabrik Langsung Grosir sarung tangan taktis militer sarung tangan taktis setengah driji
Gaya No. SONICE3217
Merk Apik banget
Ukuran ML XL
werna-werna Olive wedhi ireng
Bahan Polyester / Kulit Sintetis / TPR
Fitur 1. Busa padding ing lontar kanggo resistance shcok apik
2. Sarung Tangan Safety Industri Minyak & Gas & Pertambangan
3. Tpr ing mburi kanggo pangayoman ros-rosan
4. Iku pas kabeh jenis olahraga ruangan
5. Sawit kulit sintetis
MOQ 10 pasangan
Packing 1 Pasang/OPP, 60 Pasang/Karton
Ukuran Karton 58*28*40CM
Layanan OEM / ODM welcome
wektu pangiriman Ing saham barang

1. Sarung tangan taktis pasukan khusus. Sarung tangan nyopir sepeda sing dilatih khusus
2. Palm lan driji joints dikiataken, nyandhang nyaman, ora nyenyet Utamané dirancang kanggo swatpersonnel sarung tangan protèktif, cocok kanggo serangan, ngluwari, gelut, climbing mudhun tumindak, digunakake kanggo nglindhungi tangan.
3. Bangkekan karo sabuk luwes, sarung tangan diantrekake njero, nyandhang nyaman banget kanggo pindhah.
4. Mburi tangan lan driji kabeh duwe bantalan pangayoman tipis.Telapak tangan nambah gesekan lan koefisien tahan nyandhang, yaiku anti-selip lan anti-impact.
5. Werna: Ireng / Ijo / Coklat

Gambar Detail

1 2 3 223_02 223_03


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Sarung Tangan Mekanik 11

    Sarung Tangan Mekanik 8

    9. Sarung Tangan Kerja Mekanik

    Sarung Tangan Mekanik 10

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita