Winter Warm Other Olahraga Outdoor Motorcycle Fleece Thicken Touch Screen Full Finger Combat Tactical Gloves

Panggonan Asal: Jiangsu, China
Werna: ireng, coklat, ijo
Ukuran : ML XL
Bahan: Polyester / Kulit Sintetis / TPR
Tipe: Sarung tangan taktis/sarung tangan impak
Fitur: Impact / Slip Tahan
Aplikasi: Pertempuran, Kegiatan Taktis, Sepeda Motor
Jeneng produk: Sarung Tangan Taktis Tempur Jari Lengkap


Detail produk

Kekuwatan pabrik

Packaging lan pangiriman

Nduwe pirang-pirang sertifikat

Pujian pelanggan

Deskripsi Produk

jeneng produk Sarung Tangan Taktis
Gaya No. SONICE3132
Merk Apik banget
Ukuran S - XXL
werna-werna Olive wedhi ireng
Bahan Polyester / Kulit Sintetis / TPR
MOQ 1000 Pasangan
Packing 1 Pasang / Opp, 60 Pasang / Karton
Ukuran Karton 58*28*40CM
Layanan OEM / ODM welcome
wektu pangiriman Ing saham barang

--Material kanggo mburi tangan: serat tahan banget nyandhang.
--Ana papat tonjolan ing mburi tangan, sing selaras karo prinsip desain ergonomik lan liya-liyane
nyaman kanggo nyandhang.
--Ana papat titik karet ing driji, sing luwih bisa nglindhungi driji.
--Telapak tangan ditambahake karo bahan anti-selip, lan driji lan driji tengah dirancang minangka titik plastik
--Ana bolong elastis ing njaba bangkekan kanggo nglindhungi bangkekan saka ciloko.Iku uga dilengkapi karo tali Velcro kanggo
nyetel tightness bener
--Warna: Black, Tan, Green

Gambar Detail

2 4 5 223_02 223_03


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Sarung Tangan Mekanik 11

    Sarung Tangan Mekanik 8

    9. Sarung Tangan Kerja Mekanik

    Sarung Tangan Mekanik 10

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita