Grosir Murah Peralatan Taktis Sepeda Motor Olahraga Tempur Latihan Sarung Tangan Taktis Pelindung Setengah Jari

Fungsi: Anti-Impact, Anti-slip
Panggonan Asal: Jiangsu, China
Warna: Black Sandy Olive
Ukuran : ML XL
Bahan: Polyester / Kulit Sintetis / TPR
Tipe: Impact Tactical gloves
Fitur: Impact / Slip Tahan
Aplikasi: Camping / Shooting / Hiking
Nama produk: Sarung Tangan Taktis


Detail produk

Kekuwatan pabrik

Packaging lan pangiriman

Nduwe pirang-pirang sertifikat

Pujian pelanggan

Deskripsi Produk

jeneng produk Sarung Tangan Taktis Hard Knuckle Sarung Tangan Setengah Jari Sarung Tangan Taktis Pas kanggo Outdoor
Gaya No. SONICE3216
Merk Apik banget
Ukuran ML XL
werna-werna Olive wedhi ireng
Bahan Polyester / Kulit Sintetis / TPR
MOQ 10 pasangan
Packing 1 Pasang/OPP, 60 Pasang/Karton
Ukuran Karton 58*28*40CM
Layanan OEM / ODM welcome
wektu pangiriman Ing saham barang

--Material kanggo mburi tangan: serat tahan banget nyandhang.
--Ana papat tonjolan ing mburi tangan, sing selaras karo prinsip desain ergonomik lan liya-liyane
nyaman kanggo nyandhang.
--Ana papat titik karet ing driji, sing luwih bisa nglindhungi driji.
--Telapak tangan ditambahake karo bahan anti-selip, lan driji lan driji tengah dirancang minangka titik plastik
--Ana bolong elastis ing njaba bangkekan kanggo nglindhungi bangkekan saka ciloko.Iku uga dilengkapi karo tali Velcro kanggo
nyetel tightness bener
--Warna: Black, Tan, Green

Gambar Detail

1 2 3 4 5 223_02 223_03


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Sarung Tangan Mekanik 11

    Sarung Tangan Mekanik 8

    9. Sarung Tangan Kerja Mekanik

    Sarung Tangan Mekanik 10

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita