Outdoor Olahraga Full Finger Karet Knuckle Protection Hiking Camping Motorcycle Tutul Layar Sarung Tangan Taktis

Fungsi: Anti-Impact, Anti-slip
Panggonan Asal: Jiangsu, China
Warna: Black Sandy Olive
Ukuran : ML XL
Bahan: Polyester / Kulit Sintetis / TPR
Tipe: Impact Tactical gloves
Fitur: Impact / Slip Tahan
Aplikasi: Camping / Shooting / Hiking
Nama produk: Sarung Tangan Taktis


Detail produk

Kekuwatan pabrik

Packaging lan pangiriman

Nduwe pirang-pirang sertifikat

Pujian pelanggan

Deskripsi Produk

jeneng produk Cmart Full Finger Rubber Knuckle Protection Outdoor Hiking Camping Motorcycle Cycling Sarung Tangan Taktis
Gaya No. SONICE3280
Merk Apik banget
Ukuran SML XL
werna-werna Black Olive Sandy kamuflase
Bahan Poliester
Fitur 1. Palem digawe saka kulit sintetis, menehi kekuatan lan daya tahan maksimal.
2.TPR ing mburi lan driji kanggo impact tahan.
MOQ 1000 Pasangan
Packing 1 Pasang / Opp, 100 Pasang / Karton
Ukuran Karton 58*28*40CM
Layanan OEM / ODM welcome
wektu pangiriman 20--30 Dina

1. Sarung tangan taktis pasukan khusus. Sarung tangan nyopir sepeda sing dilatih khusus
2. Palm lan driji joints dikiataken, nyandhang nyaman, ora nyenyet Utamané dirancang kanggo swatpersonnel sarung tangan protèktif, cocok kanggo serangan, ngluwari, gelut, climbing mudhun tumindak, digunakake kanggo nglindhungi tangan.
3. Bangkekan karo sabuk luwes, sarung tangan diantrekake njero, nyandhang nyaman banget kanggo pindhah.
4. Mburi tangan lan driji kabeh duwe bantalan pangayoman tipis.Telapak tangan nambah gesekan lan koefisien tahan nyandhang, yaiku anti-selip lan anti-impact.
5. Werna: Ireng / Ijo / Coklat

Gambar Detail

1 2 223_02 223_03


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Sarung Tangan Mekanik 11

    Sarung Tangan Mekanik 8

    9. Sarung Tangan Kerja Mekanik

    Sarung Tangan Mekanik 10

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita